Havets Gåtor Organization in Aurin | World Anvil

Havets Gåtor

Written by FirethornDragon

Havets Gåtor är teknist sätt en grupp pirater. Men de är pirater som byter och förhandlar om allting möjligt. De är kända som Havets Gåtor och består av flera besättningar av pirater. De samlas nere vid Död Mans Port som är alla piraters gömställe och delar ut olika uppdrag. De förhandlar med handelsmän, på svarta marknaden, reser till städer som Ham Faldur och över Sorreph öknen för att förhandla och byta till sig saker. De är pirater men lite mer lagliga. Ingenting som de byter eller förhandlar med är något de har stulit. Även om det finns föremål de har stulit. Men berätta inte det för Väktarna som patrullerar längst kusten.

Public Agenda

Havets Gåtor är en grupp pirater som är lite mer lagliga. Men glöm inte att de är pirater. De är som handelsmän och resenärer fast pirater. Havets Gåtor gillar att byta till sig saker och förhandla för att få till sig sällsynta och värdefulla saker. De säljer bara saker när de vill ha något av mer värde eller något som är mer sällsynt.

History

Havets Gåtor grundades 300 E.M av Ulrika Denholm. Hon grundade det när många pirater klagade över att hennes besättning snodde åt sig allting. Så de kom överens om att göra en klan av pirater. Där de delar upp uppdrag och de har en person som de går till för att få ett uppdrag. Den personen delar ut uppdragen rättvist och berättar om sällsynta föremål. Och de andra piraterna får inte ta uppdraget så länge en annan pirat har det uppdraget. Tills de misslyckas.   Och de valde alltid en person som var neutral, som ingen kunde muta eller hota för att få andra uppdrag eller annan information ifrån. Det var en person som alla kom överens om att de kunde lita på. Och någon som de visste alltid skulle vara rättvis. Och de kallade person för Nyckeln. Eftersom endast den personen bär nyckeln till den information de vill åt och ingen annan.

"Om jag hittar det är det inte stulet."

Founding Date
300 E.M
Type
Illicit, Pirate Crew
Related Traditions
Related Ranks & Titles
Controlled Territories
Organization Vehicles
Notable Members

Articles under Havets GåtorCover image: by Charlotte.S

Comments

Please Login in order to comment!