Bran Grove Archaeological Lab

GM Layer layer

Purpose / Function

For scientific study of any archaeological remains or relics removed from the jungles of Daxu in the area surrounding Bran Grove & Black Rain Forest.

Architecture

The structure is composed of poured concrete and glass, it is quite at odds with the rest of the surroundings and the interior is remarkably clean and cool. Scattered around the overall grounds are various crates and shipping containers which are in different states of use and disrepair.   Inside the lab is mostly white polished ceramic floor and tiles with stainless steel desk and nice comfortable chairs.

Type
Laboratory
Parent Location
Bran Grove
Owning Organization
Bran Oil Concern
Related Report (Secondary Locations)

Comments

Please Login in order to comment!