Sniv Sik | World Anvil

Remove these ads. Join the Worldbuilders Guild

Sniv Sik
Scribbles

Level 1 Kobold Lawful Neutral Wizard
(Urchin)
/ 9 HP

Scrawny kobold looking to complete his volodex


Campaign & Party

Played by
Gabadon
Thu 21st May 2020 08:43

Vegepygmies (nog niet af)

by Sniv Sik

Vegepygmies zijn een soort paddenstoel wezens die in kleine stammen leven. Ze nemen langzaam hun leef omgeving over door sporen te verspreiden.
 
Vegepygmies worden ook wel schimmel schaar of schimmellaars genoemd. Ze wonen vaak in donkeren en vochtige locaties, onder de grond of diep in een donker bos. Ze gaan goed om met anderen paddenstoelen en planten waaronder bijvoorbeeld Paarse Waaiers (zie pag. 224, overige wezens). Ze eten het liefst recent levende wezens maar kunnen ook voedingsstoffen uit de grond ophalen en hebben daarom bijna nooit te weinig eten. Ze maken wel een paar geluiden maar niemand weet wat ze betekenen, de enige reden dat we wel weten dat ze iets betekenen is omdat men ze heeft zien communiceren via vreemde fluit geluiden, gebaren en op verschillende plekken van hun lichaam kloppen. Ze komen meestal op uit lijken die door (???) zijn gestorven.
 
Ondanks dat ze niet de sterkste wezens zijn groeien ze verrassend snel terug, dit kan worden tegengehouden door middel van ijs of vuur.
 
pag. 196

Sniv's Journal Ordered oldest to newest

  1. Backstory till campaign start
    08 May 2020 12:20:57
  2. Vegepygmies (nog niet af)
    21 May 2020 08:43:04

The major events and journals in Sniv's history, from the beginning to today.

Backstory till campaign start

Scribbles was born in a small colony of kobolds living in the sewers beneath wildruun. after a few years of resonably peaceful living a group of adventurers found the borrows below the sewers and soon everyone, including Scribbles, was scrabeling to get a...

12:20 pm - 08.05.2020

Vegepygmies (nog niet af)

Vegepygmies zijn een soort paddenstoel wezens die in kleine stammen leven. Ze nemen langzaam hun leef omgeving over door sporen te verspreiden. Vegepygmies worden ook wel schimmel schaar of schimmellaars genoemd. Ze wonen vaak in donkeren en vochtige...

08:43 am - 21.05.2020

The list of amazing people following the adventures of Sniv.

Played by
Gabadon