3.4.2024 - Šachová partie v mlze Report Report in La Resistance | World Anvil

3.4.2024 - Šachová partie v mlze Report

General Summary

Figury v mlze

Lovec

Letěl nad zátokou přístavu. Zachytil ten hlas někde zepředu. Zatím nevěděl kde přesně. Doufal, že cestou narazí na kohokoliv. Doufal, že se ten hlas ozve ještě jednou. Začínal ztrácet pojem o tom, jak daleko by měl ještě letět. Začínal mít pocit, že se motá okolo. V kruzích. Jakoby ho něco nebo někdo nenápadně směroval pryč. Věděl, že někde okolo je ten, kdo používal hlas Běsů. Ale nemohl ho najít. Byl zatraceně blízko, tím si byl jist. Ale pořád se nemohl dostat až k němu. Chvílemi měl pocit, že v mlze vidí obrysy velké plachetní lodi. Jenže to byly vždy jen záblesky a nedokázal v té mzle určit, jestli se mu to jen nezdá.
Pohlédl k nebi. Slunce zatím bylo schované. Vítr nikde. Mlha se tedy jen tak nezvedne. Měl dost času. Mohl si dovolit číhat na kořist. Začal kroužit okolo bodu, kde si myslel, že kotví ta domnělá loď. Měl dost času a rozhodl se, že si počká. Třeba bude mít štěstí a ten někdo znovu použije hlas Běsů.

Dravec

Celá splašená a udýchaná usedla na větev. Unikla jen o fous. Tušila, že musí ještě dál. Chtěla se hrozně moc vrátit na Avalon a chvilku si odpočinout. Vykoupat se pořádně v jezeře a přemýšlet. Jenže zároveň věděla, že se teď nemůže vrátit. Někde tam venku byl upír - lovec. Zabiják, který byl vycvičený na zabíjení tvorů jako je ona. Nemohla proklouznout na Avalon, aniž by tím na sebe upozornila.
A taky se jí hrozně nechtělo vracet za těmi dvěma. Ne, za Norou. Byla na ní hrozně naštvaná. Měla strašný pocit zrady. Jako když dítěti seberete hračku. Teda, kdyby byla dítě a měla hračku. Možná by dokázala ještě vydržet Emanuela, ale ten by ji chtěl hladit a ona byla tak hrozně špinavá. Upír ji sice trochu ošplouchl, ale to nestačilo. Potřebuje pořádnou koupel!
Zírala svýma očima do mlhy a nevěděla co dělat.

Character(s) interacted with

poručík Frank Taylor

Vyjednávání s Taylorem bylo poměrně krátké. Taylor se ukázal jako odhodlaný roayalista, který se nenechá jen tak zvyklat řečmi o Loterii. Loterii považuje jako nezbytnou daň za to, že Britské Impérium prožívá období poměrně velké prosperity a lidem se celkově nežije moc špatně. Určitě neví nic o magii, protože na řeči o hlasu reagoval lehce zmateně.
Jednání nakonec mělo nějaké výsledky. Díky podřeknutí Nory Taylor začal tušit, že hrou o čas možná může víc získat, jelikož jeho muži nejsou nejspíš otrávení, ale pouze pod vliem laudana. Bude se tedy snažit zdržovat. Zároveň ale Taylor má k dispozici (včetně něho) jen 15 mužů a tudíž mu nezbylo nic jiného, než se zabarikádovat v citadele lodi na dělové palubě.
Byla dohodnuta výměna, kdy Taylor propustí Joe Hilla (random týpek z odboje) výměnou za někoho z jeho mužů. Výměna probehně přes průlez mezi dělovou palubou a palubou pod ním na půli cesty po schodech.
Campaign
La Resistance!
Protagonists
Emanuel Ernest
Nora
Player Journals
Nové výzvy, panika a děs by Nora
Nejasná mysl v nejasné mlze by Emanuel Ernest
Report Date
04 Apr 2024
Primary Location


Cover image: by DALL-E

Komentáře

Please Login in order to comment!