Bazruk Den Glade/Den Starke/Den Modige/Den ...

Bazruk Den Glade/Den Starke/Den Modige/Den ...

Bazruk är en glad pyromantiker och bärsärk med en bakgrund som gladiator och pirat.

Physical Description

General Physical Condition

Magnefik och ståtlig kropp.

Body Features

Ärrad hud

Facial Features

Ett ståtligt orchiskt ansikte, med en ögonlapp över ena ögat, ett par ärr, vitblänkande huggtänder och ett glatt leende.

Special abilities

Magiker och bärsärk.

Apparel & Accessories

Klädd i en Blå långrock med mässingsknappar över ett brigadinharnesk med tillhörande armskenor, Kortbyxor och benskenor i härdat läder med ett par skor till, Allt detta kröns av en hjälm med ett läderbrätte som har gjorts så att den ser ut som en standard triangel hatt. Bazruk bär även på ett flertal ringar och halskedjor.

Specialized Equipment

Bazruk bär på en stor orchisk stridsyxa, en så kallad "orchkrok" och en specialbyggd fackla med stålförstärkning.

Mental characteristics

Personal history

Uppvuxen på Tarkas, en orch-kontrollerad Arkipelag i närheten av ekvatorn, mellan de två kontinenterna. Som Aeirblood fick han tidigt hög status som krigare och var aktiv i rädande av sydländerna och klankrig mot andra orchklaner sen tidiga tonåren. Deltog i Gazkul Thrakas krigståg mot Elenaithol, Han deltog vid belägringen av Cerri där han skötte ett kanonbatteri, och han slogs vid sjöslaget utanför Vaso (6bcy), där hans skepp sjönk, han höll sig flytande på en bit driftved och sköljdes i land inte långt från Vaso där han infångades av en alvisk patrull som förde honom till Vaso där det beslutades att han och alla andra krigsfångar skulle kämpa till döds på arenan. På arenan kämpade han först mot andra orcher och då de började sina, mot kriminella och diverse infångade monster under 5 års tid satt han fast men efter den första tiden så började han göra sig ett rykte, inte bara som en skicklig krigare utan också som en underhållande gladiator, detta gjorde att han fick viss status och oftast inte slängdes in i strider han inte skulle klara. Bazruks öde ändrades dock då en skuggbesvärjarer dök upp utanför hans celldörr en mörk natt, det visade sig att mörkermagikern var där för att bryta ut en annan fånge från arenan men behövde Bazruks hjälp med att skapa en distraktion, i gengäld var han villig att ge Bazruk det han skulle behöva för att bryta sig själv fri. Planen genomfördes och blev i efterhand Bazruks favorithistoria, Efter Flykten från arenan hjälpte Bazruk sin nyfunna vän Tyron med sitt egentliga uppdrag och där föddes ett partnerskap som varat ända tills idag. Tillsammans lämnad de Vaso och tog sig till västrike och så småningom ända till Fonte där de mötte en tal'gor vid namn Tzipora som hade ett lnsamt förslag för Tyrons Arbetsuppgivare förutsatt att de förde henne till dem i Angole.

Gender Identity

Svamp men manligt kodad och använder manliga pronomen då han talar om sig själv om han inte talar orchiska

Sexuality

Svamp, Ser sig själv som dominant eller åtminstonde jämnlik med alla orcher ((inklusive resar), finner de andra humanoiderna sexualitet förvirrande och rellativt lustig

Education

Självlärd magiker, Tränad till sjöman och krigare under barndomen och tonåren, Lärde sig Alviska samt finslipade sin kampteknik på arenan i Vaso. Överlag dålig då det gäller allmänbildning.

Employment

I grunden egen-anställd rövare och tjuv som hyr ut sig själv som muskler, Har genom sin vän Tyron kopplingar till syndikatet

Personality Characteristics

Motivation

Bazruk drivs av ett enormt behov av att höra sitt eget namn, han minns hur publiken på arenan skrek då han slogs och det är ett av hans favoritminnen, men han vill ha ännu mer, publiken på en arena räcker inte, hela världen måste känna till Bazruk!

Savvies & Ineptitudes

Duktig på magi, strid och att prata om sig själv, allmänt obildad om saker han själv inte upplevt.

Likes & Dislikes

Älskar att berätta historier om sig själv och att ha folks uppmärksamhet. Ogillar alver.

Virtues & Personality perks

Magimästare, Orädd. Mörkersyn och fantastiskt luktsinne.

Vices & Personality flaws

Skrytsam, våldsam, impulsiv.

Personality Quirks

Pratar ofta om sig själv i tredje person, dvs "bazruk tycker att vi ska gå åt höger"

Hygiene

Oväntat renlig, Tvättar sig regelbundet och borstar tänderna fanatiskt.

Social

Contacts & Relations

Egentligen väldigt få, har agerat muskler och färdkamrat åt Tyron men inte skapat några djupare relationer med hans syndikat. Umgås numera med sina färdeskamrater, har ingen kontakt med sin klan.

Family Ties

Ingen kontakt med sin klan. Faderligt instäld til Mahkath.

Religious Views

Officiellt dyrkande av Toka-Toka men i grund och botten agnostiker. Tror på gudar men spenderar inte tid eller energi på att dyrka dem.

Social Aptitude

Hyggligt charmig och en bra historieberättare (även om historierna sällan är 100% sanna och alltid handlar om hur fantastisk Bazruk är) kan vara läskig om han tappar humöret. Alltid välklädd och med en imponerande hållning.

Hobbies & Pets

Har en vandrande kista vid namn Nestor.

Wealth & Financial state

Det han bär på sig.

Glad, Brutal och Ödmjuk

Current Location
Underjorden
View Character Profile
Alignment
Chaotic Neutral
Honorary & Occupational Titles
Inga officiella, Oändligt många självpåkomna epitet
Date of Birth
28 bcy
Birthplace
Tarkas
Children
Current Residence
Ingen fast hemvist.
Gender
Svamp
Eyes
Gula på dagen Röda på natten
Hair
Svart
Skin Tone/Pigmentation
Mörkgrå
Height
203cm
Weight
120kg
Quotes & Catchphrases
"Har jag berättat om den gång jag slogs mot jättekrabban i Vaso?"
Known Languages
Alviska, Orchiska, Sydländska

Articles under Bazruk Den Glade/Den Starke/Den Modige/Den ...