Remove these ads. Join the Worldbuilders Guild

The Risen World

2th of Last Seed 1191

Created by

Prolog

De verrezen wereld Het begin van de jaartelling begon met the Great Riff, hierbij eindigd de kennis van de doorsnee persoon. Volgens verhalen zag je af en toe eens een god zich fysiek moeien met de Material plane en waren er geen beperkingen van magie. Echter was dit ook van toepassing voor demonen. tot de Great Riff kwam, een portaal in de lucht dat alles en iedereen wat een engel of een duivel was opslokte. Echter bleven Tieflings over. Sinds deze gebeurtenis heeft de populatie van de Verrezen Wereld hun leven zonder goden en demonen kunnen opbouwen. Steden werden gemaakt, handel werd gedreven. Er heerste een periode van vrede.  

De oorlog

In het jaar 1166, 35 Jaar geleden stopte deze vrede. Op een nietsvermoedende avond werd de hemel ondergedompeld in een rode gloed en waren door heel het land de schreeuwende zielen gehoord die afkomstig waren van het grote land. De vrede geschonden begeeft de magere legers van de provincies zich naar het grote land om een grote stenen muur tegen te komen, deze omringde heel centraal land. 5 Jaar heeft de belegering van de muur geduurd en nooit was er meer informatie of vooruitgang geboekt. Na enige tijd gaven de provincies de belegering op om een normaal leven te starten, want de belegering was maar langs 1 kant. De bewakers van de muur hadden nooit geprobeerd verder uit te breiden, ze streden alleen tegen zij die de muur binnen wilde gaan.  

De uitkomst

30 jaar later bevinden we ons in het jaar 1191 en iedereen lijkt het normale leven opgepakt te hebben en het veroverde centrale land compleet te negeren.     Hier start het verhaal van onze helden.

The Risen World has 6 Followers

Campaigns

Rise World Campain

Dungeons & Dragons 5e

The Campaign is Full

Private

Characters