Airerocós

Airerocós és un arxipèlag format per diversos centenars d'illes flotants situat a l'oest de la Costa de l'Espasa. Les illes orbiten lentament al voltant d'una gran illa desèrtica central i, al mateix temps, també giren lentament sobre elles mateixes. Les illes més grans a vegades tenen petits illots que giren al seu voltant. La majoria d'illes no són gaire grans i estan formades per un sol bioma. Gran part de les illes són illots rocosos inhabitables, però hi ha diversos assentament de races diverses per tot l'arxipèlag.

Geography

L'arxipèlag flota a una altura mitjana d'aproximadament un quilòmetre per sobre el nivell del mar, encara que hi ha moltes illes que pràcticament toquen la superfície de l'oceà (i, per tant, d'altres que floten a molta més altura). Tanmateix, la majoria d'illes que s'allunyen de l'altura mitjana són només illots rocosos petits, sense vegetació ni habitants.   Cada illa té un sol bioma, i generalment no hi ha dues illes juntes amb un mateix bioma. Els canvis d'illa en illa poden ser molt dràstics, com és el cas de Neumai, un àrid desert que orbita prop de Sempraigua, una selva tropical on plou dia sí i dia també. Això no només afecta la vegetació, sinó al clima, que funciona de manera independent per cada illa.

Fauna & Flora

La raça nadiua d'Airerocós són els aarakocras i els Canviants. També hi ha una gran població de tieflings alats i, en menys proporció, genasis d'aire. A més, no és estrany trobar altres races no voladores, especialment en les illes exteriors. Els habitants de l'arxipèlag que no poden volar utilitzen montures voladores, normalment pegassos o hipogrius, per traslladar-se d'illa en illa.   Pel que fa a la fauna no antropomòrfica, depèn molt del bioma de cada illa. Els elementals d'aire abunden molt a les illes interiors, així com dracs i quimeres, que generalment viuen en illes deshabitades. Tots els pegassos han estat domesticats i gairebé no queden hipogrius en llibertat.

Type
Archipelago
Included Locations

Comments

Please Login in order to comment!