Vadim Sorokin

Emissarie Vadim Sorokin

Magnus Silferhants Emissarie Vadim Sorokin är lika mycket spion som diplomatiskt sändebud. Jag vet väldigt lite om honom, förutom att han är en Nosferatu som, i enlighet med stereotypen, är hemlig av sig. De flesta brukar välja Emissarie från klanerna Ventrue eller Toreador, för att blända och smickra. Inte Magnus. Han väljer efter meriter och behov. I dessa tider är det viktigare att samla information än att ställa sig in. Vi ligger i krig mot Sabbat, Camarilla och Andra Inkvisitionen. Tiden för pussar och kramar är förbi, ni måste vi ha koll på fiendens rörelser, svagheter och styrkor, och ingen är bättre på det än Vadim. Förutom Nosferatus krafter är han även karismatisk, slug och ihärdig, vilket behövs för att spionera på diplomatiskt uppdrag och klara sig undan med det.   Hans bakgrund är okänd, hans namn och brytning antyder att han är från östblocket, men bägge kan vara fingerade. Och han berättar inte för någon. Sannolikt vet Magnus, har svårt att tänka mig att han skulle utnämna ett osäkert kort som sin Emissarie. Det enda man kan anta med någon säkerhet är att han är antingen berest eller mycket påläst. Han har ett kunskapsförråd som en Tremere, och språkkunskaper som är stora även för någon som kan leva för evigt. De flesta Europeiska språk, några urfolk språk, asiatiska språk, mm. mm. Kommer inte ens ihåg alla, men försöker rabbla upp de jag minns längre ner.   Han tycks ha drabbat extra hårt av Nosferatus bane vilket antyder att han är va ganska låg generation och antagligen mycket gammal.

Physical Description

Body Features

Gänglig och blek även enligt Nosferatus standard. Idel benknotor, synliga revben och ryggkotor, svartfläckad blek hy, stora variga sår.

Facial Features

Hans ansikte ser ut som en grinande döskalle klädd i ett allt för trångt papyrusfärgat skinn. Ett stort hål i höger kind vilket gör det extra söligt att dricka.

Personality Characteristics

Personality Quirks

Om han inte fokuserar tenderar han glida in i andra språk mellan meningar.

Current Location
Göteborg, nattetid.
Species
Nosferatu
Conditions
Honorary & Occupational Titles
Emissarie
Age
Okänd
Date of Birth
Ökänt
Circumstances of Birth
Okänt
Circumstances of Death
Okänt
Birthplace
Okänd
Biological Sex
Man
Aligned Organization
Anarchs
Known Languages
Ryska, Engelska, Svenska, Jiddisch, Samiska, Latin, Franska, Spanska, Hebreiska, Finska, Danska, Norska, Tyska, Arabiska, Somali, Xhosa, Gäliska, Kinesiska, Hindi och Japanska. Antagligen mer, men de är alla jag kommer ihåg just nu. Hans enda last tycks vara en besatthet av att lära sig språk.

Comments

Please Login in order to comment!