Anarchs lagar och traditioner

Missta inte traditioner här för Camarillas strikta regelverk. De har 6 stycken och rör allt från självklarheter till meningslöst översitteri.   Här är våra regler:  
1. Maskeraden:
  Spring inte runt och beté dig som ett jävla monster. Det är din plikt och ditt ansvar att inte röja dina övernaturliga förmågor för dödliga. Förr var vi lite mer avslappnade med detta. Misstag händer, hette det. Inte nu längre. Om du orsakar ett Maskeradbrott, om du röjer vår existens för en dödlig eller, gud förbjude, fler dödliga är det ditt förbannade ansvar att se till att de inte för informationen vidare. Sätt dem i en cell, bind dem med blodsband och gör dem till ghouls, döda dem, spelar ingen roll för oss. I dessa nätter med Andra Inkvisitionen flåsande i våra nackar har vi inte råd med misstag. Inga fuck-ups!  
2. Lojalitet:
  Snacka med Camarilla på egen hand, utan order av baronen eller hans officerare, och du är en Cammie i våra ögon. Vi har nog med ormar i vår säng, och vill inte ha flera. Det samma gäller såklart för stövelskallarna från Sabbat. Om du får en order av baronen eller hans officerare, lyd om du inte har bra skäl nog att låta bli. Förmedla dessa i så fall. Till skillnad från översittarna i Camarilla är det inte direkt straffbart med döden om du låter bli, men det höjer dig inte heller i samhällets ögon att ordervägra. Vi är alla delaktiga i vår kamp, alla måste dra sitt strå till stacken. Snyltare kan finna sig utkastade så småning om.  
3. Diablerie:
  Tömmer du en vampyr på blod och dricker hens själ är det skottpengar på dig. Såvida personen inte hade en en blodsjakt utlyst på sig eller tillhörde någon av våra fiender (och det är bäst för dig att du har bevis) kan du finna dig själv som mål för en blodsjakt, eller i bästa fall avvisad från alla Anarchdomän.  
4. Blodsjakten:
  Om du verkligen fuckar upp, om du bryter mot maskeraden och inte lyckas städa upp efter dig, om du diableriserar någon som inte är mål för en egen blodsjakt, eller om du förråder oss till någon av fiendesekterna kan en blodsjakt vara vad som väntar dig. Det betyder att vem som helst kan döda dig eller diablerisera dig utan straff. Fan, de kommer antagligen firas som hjältar! Det är inte lätt, men inte heller jättesvårt att bli dömd till detta. Men till skillnad från Cammies kommer vi inte utlysa den för att du råkade släppa en brakare i hans höghet Prinsens närvaro.     Det är allt. 4 Lagar. Vi skiter i om du omfamnar någon, så länge det inte medför ett brott mot ovan nämnda lagar och du har din childes medgivande. Cammies hade mördat dig om du omfamnat någon utan att be pappa Prinsen om lov. Du är inte heller för evigt ansvarig för vad dina childer tar sig för. Vi dömmer inte föräldern för avkommans synder, eller vice versa. Igen, hos cammies blir du tagen av daga om din childer eller sire fuckar up. Kort och gott, vi har lagar, men vi är fria. Frihet under ansvar, helt enkelt.

Comments

Please Login in order to comment!